Pasta z černých oliv

Recept na pastu zajímavé chuti. Určeno pro zvláštní příležitosti.


5.02x
15 min

Postup přípravy

Olivy, kapary i sardelové řezy scedíme a necháme okapat. Česnek oloupeme.

Vše vsypeme do mixéru a nahrubo rozmixujeme. Během mixování postupně přiléváme kvalitní olivový olej. Hotovou pastu z černých oliv podle chuti opepříme čerstvě mletým pepřem, přendáme do misky a dáme do lednice, kde pastu necháme tři dny uležet.

Pastu z černých oliv používáme k mazání krekrů, toastů a skvěle doplní také hranolky z čerstvé zeleniny.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pasta z černých oliv

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.