Pašerák

Chuťovka z uzenin třeba k večeři.


4.715x
30 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme, obojí nakrájíme nadrobno. Nivu rozkrájíme na kousky, plátky nebo nastrouháme. Gothajský salám nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájenou cibuli s česnekem. Promícháme, přisypeme lžičku červené papriky a pepř podle chuti. Lze přidat i jiné koření. Poté si připravíme delší kousek alobalu. Zhruba do čtvrtiny alobalu dáme anglickou slaninu - asi 3 plátky (záleží na jejím nakrájení). Na anglickou dáme hromádku gothaje zamíchaného s ostatními přísadami. Na to položíme sýr nivu a přiložíme ještě anglickou, budou stačit 2 plátky. Zabalíme do alobalu (tvar kostky) a dáme do trouby. Pašeráka pečeme na 220 °C cca 20 minut. Podáváme s přílohou podle chuti. Pašeráka ocení milovníci uzenin a sýru s modrou plísní. Množství ingrediencí je určeno pro 3 osoby.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pašerák

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena