Pašerácký guláš

Recept na výborný guláš od pašeráků.


4.629x
120 min

Ingredience

100 gtuk
3 cibule
120 gžampiony
40 ghladká mouka
500 ghovězí maso
250 gsterilovaná paprika
120 gjemné párky

podle chuti

česnek
sůl
majoránka
kmín
rajčatový protlak
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme. Maso nakrájíme na kostky. Nejdříve opražíme cibuli. Přidáme maso a necháme ho zatáhnout. Přidáme sůl, kmín, pepř, protlak, mletou papriku a za občasného míchání a podlévání dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu zahustíme, převaříme, přidáme orestované žampiony s párky nakrájenými na kolečka, sterilovanou papriku a nakonec dochutíme česnekem a majoránkou. Pašerácký guláš necháme společně jen převařit. Pašerácký guláš podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pašerácký guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena