Tento tradiční anglický pokrm, jehož název v doslovném překladu zní "ropucha v díře", se původně připravoval z vařeného masa a slaniny.
sůl | |
3 ks | vejce |
300 ml | mléko |
25 g | sádlo |
8 ks | párek |
120 g | hladká mouka |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
1 ks | cibule |
2 lžíce | slunečnicový olej |
200 ml | kuřecí vývar |
1 lžíce | hladká mouka |
1 lžička | červený vinný ocet |
mletý černý pepř |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.