Pařížský krém

Recept na vynikající čokoládový krém.


4.130x
0
2×

Postup přípravy

Čokoládu nastrouháme a přidáme do smetany, kterou jsme si osladili moučkovým cukrem. Směs za stálého míchání přivedeme k varu a necháme vychladnout. Do vychladlé čokoládové smetany zapracujeme máslo a vymícháme hladký krém. Pařížský krém podáváme jako dezert, ale můžeme jej použít i ke zdobení a plnění moučníků.
user-icon

autor Katty

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pařížský krém

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena