Pařížské banánky

Maličké a křehoučké banánky slepení pařížskou šlehačkou, můžete ji vyměnit za marmeládu!


2.9810x
45 min

Postup přípravy

Bílky, cukr a vodu ušleháme ve vodní lázni do husté pěny. Odstavíme z ohně a šleháme do vychladnutí. Tvary banánků nastříkáme na plech s pečícím papírem a zvolna pečeme na 150 st. Spojíme po dvou pařížskou šlehačkou a polijeme čokoládou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pařížské banánky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena