Vaření.czReceptyPappardelle na kachním ragú

Pappardelle na kachním ragú

Výborní hlavní chod složený z kachního ragú a čerstvých těstovin.


4.25x
60 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
1 ksbobkový list
3 lžíceolivový olej
200 mlzeleninový vývar
200 gloupaná rajčata
2 lžícebylinková směs
0.5 sklenkyčervené víno suché
480 gčerstvé pappardelle
250 gkachní maso bez kůže
80 gzeleninová směs (celer, mrkev, cibule)

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

na ozdobu

parmazán

Postup přípravy

Kachní prsa bez kůže pomeleme nebo nakrájíme na malé kostičky. Očištěný celer, mrkev, cibuli a česnek nasekáme najemno. Zeleninu na trošce olivového oleje restujeme na slabém ohni alespoň 10 minut a poté přidáme nakrájené kachní maso. Restujeme, dokud maso nezmění barvu, potom podlijeme červeným vínem a přidáme nahrubo nasekaná rajčata. Kachní ragú dochutíme solí, pepřem a čerstvě nasekanými bylinkami, podlijeme vývarem a pomaličku vaříme alespoň hodinu. Čerstvé pappardelle uvaříme podle návodu a promícháme s hotovým kachním ragú. Pappardelle s kachním ragú podáváme teplé a podle chuti posypané parmazánem.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pappardelle na kachním ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena