Panna cotta s rybízem

Recept na smetanový dezert s rybízem.


4.610x
30 min

Ingredience

80 gcukr
200 grybíz
0.5 balíčkuvanilkový cukr
200 mlsmetana ke šlehání
1 balíčekdortové želé
200 mlpolotučné mléko
2 plátkyplátková želatina

Postup přípravy

Plátkovou želatinu namočíme a necháme nabobtnat ve studené vodě. Mléko, smetanu a cukr (vanilkový i normální) přivedeme k varu a odstavíme z ohně. Za stálého míchání přidáme vymačkanou želatinu. Do skleniček dáme rybíz , zalijeme ho dortovým želé, které jsme připravili podle návodu na sáčku, a necháme ztuhnout. Skleničku doplníme vychladlou panna cottou mléko se smetanou a želatinou necháme alespoň 6 hodin vychladit a ztuhnout. Po ztuhnutí můžeme panna cottu s rybízem ihned servírovat.
user-icon

autor andymachy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Panna cotta s rybízem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena