Panna Cotta s mangovým sorbetem a karamelem

Recept na oblíbený dezert obohacený mangovým sorbetem a karamelem.


4.611x
120 min

Postup přípravy

V hrnci smícháme smetanu ke šlehání, plnotučné mléko, nastrouhanou pomerančovou kůru, cukr krystal, vanilkovou esenci a přivedeme k varu spolu se želatinou, odstavíme, procedíme a nalijeme do forem. Necháme dobře vychladit.

Po vychladnutí polijeme zhruba 1 mm vrstvu karamelu, necháme chvilku ztuhnout, nahoru přidáme mangový sorbet a můžeme podávat.

Panna cottu s mangovým sorbetem a karamelem podáváme jako chutný osvěžující dezert při různých příležitostech. Dezert můžeme ozdobit lístky máty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Panna Cotta s mangovým sorbetem a karamelem

Zpět na recept