Panna Cotta s mangovým sorbetem a karamelem

Recept na oblíbený dezert obohacený mangovým sorbetem a karamelem.


4.611x
120 min

Ingredience

10 gželatina
150 gcukr krystal
1 lžícevanilková esence
700 mlsmetana ke šlehání
300 mlplnotučné mléko

na ozdobu

máta

podle chuti

karamel
pomerančová kůra
mangový sorbet

Postup přípravy

V hrnci smícháme smetanu ke šlehání, plnotučné mléko, nastrouhanou pomerančovou kůru, cukr krystal, vanilkovou esenci a přivedeme k varu spolu se želatinou, odstavíme, procedíme a nalijeme do forem. Necháme dobře vychladit.

Po vychladnutí polijeme zhruba 1 mm vrstvu karamelu, necháme chvilku ztuhnout, nahoru přidáme mangový sorbet a můžeme podávat.

Panna cottu s mangovým sorbetem a karamelem podáváme jako chutný osvěžující dezert při různých příležitostech. Dezert můžeme ozdobit lístky máty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Panna Cotta s mangovým sorbetem a karamelem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena