Vaření.czReceptyPangasius v pikantní marinádě

Pangasius v pikantní marinádě

Oblíbená ryba v pikantním provedení.


3.817x
20 min

Ingredience

marináda

2 stroužkyčesnek
5 lžicolej
1 lžícesekaná petrželka
1 lžícemleté feferony v soli

podle potřeby

sůl
máslo
4 ksfilé pangase

Postup přípravy

Kousky pangase osolíme a vložíme do nádoby, ve které budeme marinovat. Česnek oloupeme a prolisujeme. Ve skleničce si rozmícháme olej, feferonky, česnek a petrželku a hotovou marinádu nalijeme na připravenou rybu a rovnoměrně ji rozetřeme. Pangase necháme naloženého nejlépe přes noc v chladničce. Druhý den rozpustíme na pánvi máslo - na velmi mírném ohni, aby se nepřepálilo. Vložíme pangase a pozvolna opékáme, stačí 5 minut po obou stranách. Pangase v pikantní marinádě podáváme s bramborovou kaší. Takto připravený pangasius je jemně pikantní.
user-icon

autor Pitri.s1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangasius v pikantní marinádě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena