Pangasius v jogurtové omáčce

Jemné filé se zeleninou a jogurtem pečené v remosce.


4.525x
45 min
4×

Postup přípravy

Pangasius filé rozkrojíme na poloviny a posypeme kořením na ryby. Papriky zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Rajčata nakrájíme na osminky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na špalíčky. Citron řádně omyjeme a nakrájíme na kolečka, jarní cibulku nakrájíme také na kolečka.

Na jogurtovou omáčku dohladka smícháme jogurt, vejce, mléko a kečup.

Máslo nakrájíme na plátky a rozložíme na dno remosky. Posypeme mrkví, rajčaty a paprikou a poklademe plátky ryby. Posolíme, poklademe plátky citronu a posypeme jarní cibulkou. Pečeme doměkka. Před dopečením polijeme pangasiuse jogurtovou omáčkou a chvíli zapečeme.

Pangasiuse v jogurtové omáčce podáváme s hranolky, ale výborně chutná i s bramborovou kaší.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangasius v jogurtové omáčce

Zpět na recept