Pangasius na pánvi se zeleninou

Výborné lehké jídlo k rýži nebo těstovinám.


4.08x

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 kspórek
200 gbrokolice
3 lžíceolivový olej
1 ksčervená paprika
250 mlsmetana ke šlehání
1 ksžlutá paprika
300-500 gpangasius

podle chuti

sůl
bazalka
mletý pepř
kari koření
koření na ryby

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme. Kapii na nudličky, pórek na kolečka a brokolici rozebereme na růžičky. Česnek prolisujeme. Filety dáme rozmrazit a poté je nakrájíme na kostičky.

Na hlubší pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme kousky ryby, kapii, pórek a brokolici. Směs osolíme, posypeme bazalkou, pepřem, kari a kořením na ryby a přidáme utřený česnek. Dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Potom přidáme smetanu a chvíli povaříme, dokud omáčka nezhoustne.

Pangase se zeleninou podáváme s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor Lusa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangasius na pánvi se zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká