Vaření.czReceptyPangasius na hořčici a cibuli

Pangasius na hořčici a cibuli

Pokrm z ryby, hořčice a cibule. To vše zapečené v troubě. Výborné jídlo, které připravujeme každé Vánoce.


4.221x
45 min
1×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 lžíceolej
3 kscibule
400 gfilé z pangasiuse

podle chuti

sůl
plnotučná hořčice
mletý černý pepř

příloha

bramborový salát

Postup přípravy

Rybu nejprve omyjeme a pak osolíme. Pekáček, který používáte do trouby, vymažeme kapkou oleje. Opláchnuté, osolené, opepřené kousky ryby naložíme do pekáčku vedle sebe. Každý kousek natřeme hořčicí. Na závěr oloupeme a nakrájíme cibuli a česnek a poklademe přes celý plech či pekáč. Pangase na hořčici a cibuli pečeme v troubě asi 40 minut. Pangase na hořčici a cibuli podáváme s brambory nebo bramborovým salátem. Tento pokrm je vhodný i na sváteční dny jako jsou Vánoce či nějaké oslavy narozenin.
user-icon

autor Valérka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangasius na hořčici a cibuli

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena