Vaření.czReceptyPangas zapečený na houbách

Pangas zapečený na houbách

Pangas zapékaný s česnekem a plátky brambor společně s nakládanými houbami.


2.69x
120 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
8 špeteksůl
4 kscibule
4 lžičkyolivový olej
4 špetkymletý pepř
8 lžičekprovensálské koření
8 ksvětší brambory
1 sklenicenakládané houby
4 porcefilé z pangasia
4 lžícemražená zeleninová směs Asie

Postup přípravy

Připravíme si porce pangase. Oloupeme a na plátky nakrájíme brambory, česnek a cibuli. Zapékací misky vymažeme máslem. Dno vyložíme plátky brambor, na které poklademe plátky česneku, posypeme je provensálským kořením, pepřem a osolíme. Přidáme nakládané houby. Na houby položíme porce pangase, opět posypeme provensálským kořením, osolíme a pokapeme olivovým olejem. Na rybí maso přidáme nakrájenou cibuli a mraženou asijskou směs zeleniny. Poslední budou opět plátky brambor, podle možností dodáme zbývající naložené houby. Zapékací misky vložíme do trouby a zapékáme při 170 °C 1,5 hodiny. Pangase zapečeného na houbách servírujeme v zapékacích miskách. Pokud jsme plnili větší mísu, dbáme na to, abychom jednotlivé porce krájeli podle porcí pangase.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangas zapečený na houbách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena