Pangas v alobalu

Filety pangase zapečené v alobalu se žampiony, párkem a zeleninou.


4.533x
35 min
3×

Postup přípravy

Zeleninu a žampiony očistíme a nakrájíme na kousky. Osušené filety pangase vložíme na alobal. Pangase na alobalu důkladně osolíme, opepříme a poklademe rajčaty, paprikou, žampiony a kousky párku. Nakonec je poklademe kousky másla. Alobal pořádně zabalíme, aby nevytekla šťáva. Pangase v alobalu dáme na 20 minut do trouby upéct. Pangas v alobalu podáváme s bramborovou kaší nebo brambory.
user-icon

autor lucy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangas v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena