Vaření.czReceptyPangas s hořčicovou omáčkou

Pangas s hořčicovou omáčkou

Rychlý recept na pangase.


3.76x
20 min

Ingredience

sůl
2 lžíceolivový olej
1 lžícesójová omáčka
citronový pepř
500 gfilé z pangase
4 lžícehořčicová omáčka (Helmanns)

podle potřeby

voda na podlití

Postup přípravy

Pangase necháme rozmrazit a osušíme. Potřeme marinádou vymíchanou ze soli, oleje, 2 lžic hořčicové omáčky a čerstvě namletého citronového pepře. Takto necháme odležet. Pánev rozpálíme a pangase po obou stranách osmahneme. Až je pangas propečený, podlijeme trochou vody, přidáme sójovou omáčku a zbytek hořčicové omáčky. Necháme krátce probublat. Pangase s hořčicovou omáčkou podáváme s brambory nebo rýží a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangas s hořčicovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena