Vaření.czReceptyPangas s citronovou bazalkou

Pangas s citronovou bazalkou

Příznivci bylinek určitě ocení úžasnou chuť a vůni citronové bazalky, která se díky své citronové příchuti výborně hodí k přípravě různých druhů ryb.


4.523x
30 min
1×

Postup přípravy

Bazalku jemně nasekáme. Plátky ryby osušíme a posypeme nasekanou bazalkou. Bazalku zlehka k masu přimáčkneme. Rybu osolíme, jen mírně pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Máslo na pánvi rozpustíme a pangase na něm osmažíme z obou stran. Posypeme mletou paprikou a drceným kmínem, můžeme i opepřit. Citronová bazalka dodá masu jemnou bylinkovou a citronovou příchuť. Usmaženého pangase s citronovou bazalkou podáváme s uvařenými nebo upečenými brambory, ozdobíme plátkem citronu a lístky bazalky.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangas s citronovou bazalkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena