Pangas s česnekovo-petrželkovou omáčkou

Jednoduché a velmi dobré. Doma tento recept děláme celkem často.


5.02x
35 min
2×

Postup přípravy

Na másle osmažíme pangasiuse, kterého obalíme v trošce hladké mouky. Do výpeku prolisujeme stroužky česneku, které hned poté zasypeme troškou hladké mouky a zalijeme bílím vínem. Víno necháme převařit, aby z něj vyprchal alkohol.

Pangase zalijeme smetanou, osolíme, přidáme trochu vegety a kapku citronové šťávy. Do hotové omáčky vrátíme zpět maso, které asi 10 minut dusíme. Masem musíme často pohybovat, aby se nepřichytávalo. Nakonec zasypeme trochou sekané petrželky.

Jako přílohu lze podávat brambory, šťouchané brambory s petrželkou nebo bramborovou kaši.

Všem přeji dobrou chuť a až pangase s česnekovo-petrželkovou omáčkou dovaříte, zanechte komentář.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangas s česnekovo-petrželkovou omáčkou

Zpět na recept