Pangas pečený na olivách

Ryba pečená v alobalu s olivami, bylinkami a sýrem. Recept pro každou příležitost.


4.25x
45 min
1×

Ingredience

4 plátkymáslo
0.5 kscitron
100-150 gniva
1 sklenkaolivy plněné papričkou
1 kgpangas

podle chuti

sůl
citronový pepř
sušený celer
grilovací koření nebo chilli

Postup přípravy

Pangase dobře omyjeme, osušíme, pokapeme citronem a necháme chvíli odležet. Poté z obou stran osolíme, posypeme nadrceným citronovým pepřem, celerovou natí a opět necháme asi hodinu odležet. Mezitím si připravíme plátky alobalu, na které ryby poklademe. Každého pangase posypeme nakrájenými olivami a plátky nivy. Zasypeme grilovacím kořením nebo chilli. Opatrně zabalíme. Podle chuti můžeme doprostřed dát ještě po plátku citronu a po plátku másla. V troubě vyhřáté na 175 °C pečeme pangase na olivách asi 30 minut, ke konci můžeme rozbalit a nechat vypéct šťávu, případně péct, až máme krustičku. Pangase na olivách podáváme v alobalu. Jako přílohu zvolíme bramborovou kaši, rýži, apod.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangas pečený na olivách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena