Rybí filety pečené na másle, přelité smetanovo- bazalkovou omáčkou, podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem a čerstvou zeleninou.
500 g | filety pangase |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čestvě mletý barevný pepř | |
omáčka | |
1.5 lžíce | máslo |
150 ml | smetana ke šlehání |
3 ks | naťová cibulka |
4 lístky | bazalka |
150 ml | bílé suché víno |
podle potřeby | |
2 lžíce | máslo |
citronová šťáva |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena