Pangas na česneku s nivou

Trochu "voňavá" kombinace, ale opět skvělá chuť.


4.39x
20 min

Postup přípravy

Pangase omyjeme pod tekoucí vodou a pokapeme rozkrojeným citronem. Z obou stran vtlačíme sůl, mletý bílý pepř a potřeme prolisovaným česnekem. Zakapeme šťávou ze 2 rajčat (i se zrníčky) a nakonec zasypeme majoránkou. Naloženého pangase pokapeme olejem a necháme marinovat alespoň 6 hodin. Pánev rozpálíme a pangase z obou stran osmahneme. Podlijeme vodou, chvíli podusíme a pár minut před odstavením zasypeme strouhanou nivou, kterou necháme rozpustit. Pangase na česneku s nivou podáváme ihned po přípravě. Přílohou mohou být vařené brambory, ale i rýže. Na talíři dozdobíme čerstvou zeleninou.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangas na česneku s nivou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena