Pangas čína s bramboráčky

Rybí filé tentokrát upravené jako čína se spoustou zeleniny a bramboráčky. Chutná i dětem, které rybí maso nemusí.


4.022x
60 min

Postup přípravy

Filé z pangasiuse nakrájíme na větší proužky. Česnek oloupeme a utřeme se solí.
Na marinádu smícháme koření na ryby, sójovou omáčku, pivní marinádu s cibulkou, utřený česnek se solí a olej.
Pangasiuse smícháme s marinádou a necháme nejméně 2 hodiny marinovat.

Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na čtverečky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na kolečka, řapíkatý celer nakrájíme na kousky.

Na pánvi rozpálíme olej a vlijeme pangasiuse. Rychle orestujeme a přidáme zeleninu. Ochutíme kořením a dusíme doměkka. Podle potřeby mírně podlijeme.

Bramboráčky: Brambory oloupeme a polovinu nastrouháme na jemno a polovinu na hrubo. Vymačkáme škrob a smícháme s kořením, mlékem, moukou, prolisovaným česnekem, vejci a solí. Umícháme hladké těstíčko a na lívanečníku smažíme malé bramboráčky.

Pangas čínu podáváme s bramboráčky a zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangas čína s bramboráčky

Zpět na recept