Vaření.czReceptyPangas čína s bramboráčky

Pangas čína s bramboráčky

Rybí filé tentokrát upravené jako čína se spoustou zeleniny a bramboráčky. Chutná i dětem, které rybí maso nemusí.


4.022x
60 min

Ingredience

3 kspaprika
2 ksmrkev
2 lžičkykoření na čínu
1 lžícesójová omáčka
120 gřapíkatý celer
2 lžícesladká sójová omáčka
600 gfilé pangasius

marináda

4 stroužkyčesnek
2 lžíceolej
2 lžičkysměs koření na ryby
2 lžičkysladká sójová omáčka
2 lžícepivní marináda s cibulkou

těstíčko

1 paličkačesnek
4 ksvejce
1 kgbrambory
100 mlmléko
3 lžičkymajoránka
5 lžičekhladká mouka

podle chuti

sůl, pepř

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Filé z pangasiuse nakrájíme na větší proužky. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Na marinádu smícháme koření na ryby, sójovou omáčku, pivní marinádu s cibulkou, utřený česnek se solí a olej. Pangasiuse smícháme s marinádou a necháme nejméně 2 hodiny marinovat. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na čtverečky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na kolečka, řapíkatý celer nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpálíme olej a vlijeme pangasiuse. Rychle orestujeme a přidáme zeleninu. Ochutíme kořením a dusíme doměkka. Podle potřeby mírně podlijeme. Bramboráčky: Brambory oloupeme a polovinu nastrouháme na jemno a polovinu na hrubo. Vymačkáme škrob a smícháme s kořením, mlékem, moukou, prolisovaným česnekem, vejci a solí. Umícháme hladké těstíčko a na lívanečníku smažíme malé bramboráčky. Pangas čínu podáváme s bramboráčky a zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangas čína s bramboráčky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena