Pánev mnoha chutí a barev

Zeleninku vyberete dle vaší chuti, maso taky. Jinak bychom tomu mohli také říkat, co dům dal.


2.9717x
30 min

Postup přípravy

Všechnu zeleninu omyjeme, nakrájíme na kousky a osmažíme na tuku. Potom ji vyjmeme a odložíme do misky. Ve zbylém oleji usmažíme maso nebo uzeninu, podle toho, co máme, přidáme lžičku másla a podusíme. Pak opatrně vmícháme vařenou rýži nebo těstoviny a prohřejeme. Nakonec přidáme opečenou zeleninu, podle chuti osolíme a zlehka promícháme. Podáváme se strouhaným sýrem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pánev mnoha chutí a barev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.