Panenka v bylinkovém závoji

Rychlá příprava špaget doplněných vepřovou panenkou s bylinkami a koupenou florentskou omáčkou.


2.9100x
30 min

Postup přípravy

Vepřovou panenku podle potřeby očistíme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Na mírném ohni dopékáme ještě 15 minut. Pak maso vyndáme z pánve a necháme v alobalu odpočinout. Těsně před podáváním nakrájíme naso na plátky.

Uvaříme špagety v dostatečném množství osolené vody.

Bylinky a ořechy nasekáme na robno.
V mikrovlnné troubě (lze i na mírném ohni) ohřejeme florentskou omáčku.

Podáváme špagety spolu s krájeným masem a omáčkou, kterou posypeme ořechy a celé zdobíme bylinkami.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Panenka v bylinkovém závoji

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.