Vaření.czReceptyPanenka v bylinkovém závoji

Panenka v bylinkovém závoji

Rychlá příprava špaget doplněných vepřovou panenkou s bylinkami a koupenou florentskou omáčkou.


2.9100x
30 min

Postup přípravy

Vepřovou panenku podle potřeby očistíme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Na mírném ohni dopékáme ještě 15 minut. Pak maso vyndáme z pánve a necháme v alobalu odpočinout. Těsně před podáváním nakrájíme naso na plátky. Uvaříme špagety v dostatečném množství osolené vody. Bylinky a ořechy nasekáme na robno. V mikrovlnné troubě (lze i na mírném ohni) ohřejeme florentskou omáčku. Podáváme špagety spolu s krájeným masem a omáčkou, kterou posypeme ořechy a celé zdobíme bylinkami.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Panenka v bylinkovém závoji

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena