Paneláková tlačenka

Recept na panelákovou tlačenku.


4.740x
60 min

Ingredience

10 stroužkůčesnek
1 lžícemajoránka
2 lvoda
10 kuličekcelý pepř
2 ksvepřové koleno
1 kgvepřová plec s kůží

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

sáček na tlačenku

Postup přípravy

Umytá, očištěná kolena a plece dáme do většího hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, 5 oloupaných stroužků česneku a pepř. Vaříme na mírném ohni asi 2,5 hodiny. Uvařené maso vybereme a vykostíme. Chudé maso pokrájíme na malé kousky, ostatní (i s kůží) pomeleme. Přidáme zbylý roztlačený česnek, sůl, mletý pepř i majoránku. Do směsi nalijeme asi 7,5 dl vývaru a dobře ji promícháme. Sáček na tlačenku (anebo pevnější mikroténový sáček) naplníme, dobře uzavřeme a uložíme do hlubší nádoby. Panelákovou tlačenku zatížíme a odložíme do chladu na 24 hodin.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Paneláková tlačenka

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena