Pálivý smažený květák

Smažený květák trochu pálivější než ho známe.


4.117x
30 min
1×

Postup přípravy

Květák omyjeme, rozdělíme na větší růžičky a uvaříme doměkka ve vodě dochucené kostkou zeleninového bujonu. Do vody vhodíme 1 - 2 chilli papričky. Pak květák scedíme. Připravíme si do mističek trojobal - hladkou mouku, vejce dochucené solí a trochou nadrceného chilli. Květák nejdřív obalíme v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Obalené květákové růžičky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Pálivý smažený květák podáváme nejlépe s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pálivý smažený květák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena