Pálivec

Pikantní směs masa a zeleniny zalitá pivem.


3.99x
45 min

Ingredience

1 lžícesolamyl
2 lžícesádlo
200 gpórek
2 ksmalá cibule
1 ksčervená paprika
200 mlsvětlé pivo
600 gvepřová kýta
70 gostrý kečup
1 lžičkadrcený barevný pepř
1 lžičkastrouhaný zázvor

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme asi 2 hodiny rozležet. Očištěný pórek a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, papriku zbavíme zrníček a nakrájíme na proužky. Maso zaprášíme solamylem a promícháme. Rozpálíme sádlo, přisypeme zeleninu a vše krátce osmahneme. Přidáme maso a 10 minut ho restujeme. Pak maso zalijeme pivem a ostrým kečupem. Poprášíme zázvorem, promícháme a necháme 15 minut podusit. Vhodnou přílohou jsou malé nové brambory s máslem a petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pálivec

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena