Pálivá treska na zelenině

Velmi rychlý recept na chutně a zdravě připravenou rybu.


4.25x
20 min

Ingredience

30 gmáslo
2 hrstěpórek
2 porcetreska
1 lžícechilli omáčka
50 gzelené olivy bez pecky
0.5 balíčkuhrášek s baby karotkou

podle chuti

tymián
citron
čerstvě mletý pepř
bylinková sůl

podle potřeby

voda na podlití

Postup přípravy

Tresku (filé) necháme rozmrazit, pokapeme citronem, posypeme bylinkovou solí, pepřem a necháme chvíli odležet. Pórek nakrájíme na tenká kolečka.

Na pánvi rozehřejeme máslo a tresku prudce osmahneme. Roztrháme na kousky vidličkou, přisypeme mraženou směs hrášku a baby karotky, pórek, olivy, bohatě opepříme, ochutíme tymiánem a přidáme chilli omáčku. Je-li třeba, mírně dosolíme. Promícháme, podlijeme trochou vody a necháme pod pokličkou asi 7 - 10 minut podusit, až je zelenina měkká a voda vydušená.

Pálivou tresku na zelenině dáme na nahřáté talíře a podáváme s bramborem, rýží nebo jen čerstvým pečivem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pálivá treska na zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena