Paličky s omáčkou z červené řepy

Rychlé, levné a vynikající.


3.58x
30 min
2×

Postup přípravy

Na troše oleje osmahneme drobně pokrájenou cibulku a kuřecí paličky. Když má vše krásně karamelovou barvu, přidáme na proužky nakrájenou červenou řepu, tandoori masalu a sůl. Osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho, aby maso odpadalo od kosti a omáčka měla hustou, krémovou konzistenci temně červené barvy. Dochutíme a přidáme dvě lžičky balzamikového octa.

Paličky s omáčkou z červené řepy podáváme s rýží. Vhodné je podávat se salátem z červené řepy.
user-icon

autor miklaras


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Paličky s omáčkou z červené řepy

Zpět na recept