Ovocný kečup

Rajčatový kečup známe asi všichni. Ne mnoho lidí však ví, že k pečeným masům je velmi chutný i ovocný kečup.


3.186x
60 min

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na malé kostičky. Cibule oloupeme a jemně usekáme.

Do hrnce dáme jablka, cibuli, ocet, cukr, křen, koření, sůl a za stálého míchání rozvaříme.

Přibližně po 30 minutách prolisujeme přes hustý cedník a ještě 15 minut povaříme.

Ještě horký ovocný kečup nalijeme do menších čistých sklenic, uzavřeme a položíme dnem vzhůru. Takto necháme vychladnout a pak skladujeme v chladu a temnu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ovocný kečup

Zpět na recept