Ovocný kečup

Rajčatový kečup známe asi všichni. Ne mnoho lidí však ví, že k pečeným masům je velmi chutný i ovocný kečup.


3.186x
60 min

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na malé kostičky. Cibule oloupeme a jemně usekáme. Do hrnce dáme jablka, cibuli, ocet, cukr, křen, koření, sůl a za stálého míchání rozvaříme. Přibližně po 30 minutách prolisujeme přes hustý cedník a ještě 15 minut povaříme. Ještě horký ovocný kečup nalijeme do menších čistých sklenic, uzavřeme a položíme dnem vzhůru. Takto necháme vychladnout a pak skladujeme v chladu a temnu.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ovocný kečup

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena