Vařené hovězí maso z polévky připravíme na víně.
100 g | máslo |
1 ks | cibule |
0.5 kostky | masox |
1 dl | bílé víno |
2 lžičky | hladká mouka |
1 hrst | sušené houby |
3 lžíce | smetana na vaření |
500 g | vařené hovězí maso |
podle chuti | |
---|---|
hořčice | |
citronová šťáva | |
mletá pálivá paprika | |
strouhaný muškátový oříšek | |
papriková vegeta | |
podle potřeby | |
voda | |
na ozdobu | |
petrželka kudrnka |
autor konko
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.