Vaření.czReceptyOves s květákem, mrkví a cibulí

Oves s květákem, mrkví a cibulí

Neuvěřitelná kombinace obilí se zeleninou.


4.714x
90 min

Postup přípravy

Opraný oves vaříme v tlakovém hrnci v osolené vodě, případně ve vodě se sójovou omáčkou, asi hodinu. V průběhu této doby doby osmahneme v pánvi na oleji květák, nakrájenou cibuli a nakrájenou mrkev. Po této době obě jídla smícháme a necháme ještě 10 minut povařit. Oves s květákem, mrkví a cibulí ihned podáváme.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Oves s květákem, mrkví a cibulí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena