Ovarová polévka

Toto se u nás vaří hlavně na Nový rok, ale k duhu přijde kdykoliv.


2.9128x
75 min
1×

Postup přípravy

Vepřová kolena dobře omyjeme, vložíme do hrnce, osolíme, přidáme koření a vaříme. Když je maso téměř měkké, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, očištěnou kořenovou zeleninu pokrájenou na kostky a vaříme s masem do měkka. Polévku zcedíme, osolíme, dochutíme česnekem, přidáme dobře propláchnuté vařené kroupy a prohřejeme. Podáváme s chlebem. Maso servírujeme jako ovar s hořčicí a křenem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ovarová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena