Ostrý nudlový nákyp

Pokud budou papat i děti, vynechte ďábelské feferonky! Smetanová zálivka vám bude chutnat!


3.0660x
60 min

Postup přípravy

Nudle, kolínka, nebo jiné těstoviny dáme vařit do osolené vody na skus, pak scedíme, přelijeme vodou a necháme okapat. Rajčata nakrájíme na kousky, zelenou cibuli na plátky, feferonky zbavíme jadýrek a také nakrájíme. Bazalku natrháme. Na másle podusíme cibulku a feferonky, dochutíme solí, pepřem, tabaskem. Kysanou smetanu smícháme se šlehačkou, vejci a muškátovým oříškem. Těstoviny se zeleninovou směsí smícháme, přidáme bazalku, vložíme do vymazané zapékací misky a přelijeme směsí smetany a vajec. Posypeme strouhaným sýrem, vločkami másla a zapékáme při 180 st. 30-40 minut.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ostrý nudlový nákyp

Zpět na recept