Vyzkoušejte původní recept na milánské osso buco bianco ochucené rozmarýnem. Příprava masa z telecího lýtka s kostí je snadná a chuť s citronovou omáčkou je výborná.
1 stroužek | česnek |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
1 větvička | rozmarýn |
100 ml | bílé víno |
1 lžička | citronová kůra |
1 ks | ančovička |
1 snítka | citronová tráva |
4 porce | telecí lýtko s kostí |
1 hrst | čerstvá plocholistá petrželka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.