Jde o starý tradiční recept židovské kuchyně na velmi chutné macesové knedlíčky, které se dávají například do zlaté slepičí polévky. Maces je nekvašený židovský chléb, který si Židé pekli při exodu z Egypta.
směs | |
---|---|
3 ks | vejce |
3 špetky | mletý zázvor |
3 špetky | čerstvě mletý černý pepř |
3 lžíce | husí sádlo |
3 špetky | mletý muškátový květ |
150 g | drcený maces |
120 ml | pravý slepičí vývar |
podle potřeby | |
1 l | domáci slepičí vývar na vaření knedlíčků |
autor Libchen
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.