Sníh pak tvarujeme podle fantazie tvarujeme - tvoříme z něj pusinky, hrudky, bochánky nebo placaté korpusy na dort. Také můžeme stříkat na různé vykrajované tvary z křehkého těsta nebo z lineckého. Skládáme na plech na pečící papír.
Sníh pak pečeme ve středně vyhřáté troubě - 150 - 160 stupňů, dokud nám sníh nezačně růžovět.
Sněhové cukroví sluší Vánocům i oslavám. Zkuste pusinky, suchárky či chlebíčky
Jemnost a křehkost sněhového cukroví přináší do sváteční atmosféry nádech elegance a luxusu. Sněhové pečivo má dlouhou trvanlivost, je to i skvělý tip na vánoční cukroví na poslední chvíli. Sníh z bílků je snadný na přípravu, je jen potřeba ho dobře vyšlehat.
Autor:Vilienka



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena