Opečený salám s kečupem

Opečený salám s kečupem můžeme připravit jako rychlou a jednoduchou večeři a zapít chlazeným pivem.


2.9120x
45 min
2×

Postup přípravy

Točený salám zbavíme slupky a nakrájíme na půlměsíčky. Místo točeného salámu můžeme použít například i silné párky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme.

Máslo rozpustíme na pánvi a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme nakrájený salám, špetku mleté papriky a kmínu a za stálého míchání opékáme, dokud salám nezačne získávat červenou křupičku a cibule nezhnědne. Opékáme asi 10 až 15 minut. Pak opepříme, přilijeme kečup a krátce ještě osmahneme.

Opečený salám s kečupem podáváme s tmavým pečivem a čerstvou zeleninou. Zapíjíme chlazeným pivem.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Opečený salám s kečupem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.