Omeleta s tuňákem

Vaječná omeleta, kterou si obohatíme zdravým tuňákem.


3.01428x
20 min
1×

Ingredience

8 ksvejce
80 gmáslo
0.5 kscibule

podle chuti

1 stroužekčesnek
sůl
petrželka
1 kstuňák ve vlastní šťávě
citronová šťáva
mletý černý pepř

Postup přípravy

Tuňáka vyndáme z konzervy a necháme ho okapat a rozmělníme. Cibuli a česnek očistíme a nasekáme najemno. Tuňáka smícháme s česnekem, cibulí a pepřem a ohřejeme na másle.

Bylinkové máslo připravíme tak, že ušleháme 60 g másla do pěny, vmícháme jemně nakrájenou petrželku, sůl a citronovou šťávu.

Čtvrtinu bylinkového másla rozpustíme na pánvičce a zalijeme dvěma rozšlehanými vejci. Na takto připravenou omeletu urovnáme čtvrtinu tuňákové směsi a usmažíme omeletu. Stejně připravíme 3 další omelety.

Omelety s tuňákem ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Omeleta s tuňákem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.