Vaření.czReceptyOmáčka z vepřové konzervy

Omáčka z vepřové konzervy

Rychlá a chutná omáčka k těstovinám.


2.813x
45 min

Ingredience

omáčka

olej
sůl
grilovací koření
polohrubá mouka
0.5 balíčkumražená zelenina
1 konzervavepřové maso
1 kelímeksmetana na vaření
2 kspárek se sýrem

Postup přípravy

Masovou směs z menší konzervy dáme společně se zeleninou pod maso, přidáme i párek nakrájený na malé kostičky. V hrnci podlijeme trochou oleje, v konzervě je šťáva se sádlem. Necháme chvíli smažit. Podlijeme vodou a chvíli povaříme. Základ na omáčku z vepřové konzervy odstavíme, promixujeme a vrátíme zpět na sporák. Zahustíme jíškou z polohrubé mouky, té přidáme podle množství omáčky. Zjemníme smetanou, ochutíme grilovacím kořením a solí. Omáčku z vepřové konzervy podáváme s těstovinami, vařeným bramborem, rýží nebo jen chlebem.
user-icon

autor Jarka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Omáčka z vepřové konzervy

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena