Olivový chléb z domácí pekárny

Jednoduchý olivový chléb, který připravíme velmi rychle v domácí pekárně.


3.310x
45 min

Postup přípravy

Do pečicí nádoby vložíme suroviny v následujícím pořadí: hrnek vlažné vody, 2 lžíce olivového oleje, 1/2 lžičky soli, 3 hrnky hladké mouky, 1,5 lžičky droždí. Přístroj nastavíme na základní program. Jakmile zazní zvukové znamení, přidáme olivy.

Po ukončení programu bochník vyklopíme na drátěnou mřížku a necháme vychladnout.

V obchodech najdeme různé druhy oliv, kterými můžeme obměnit chuť chleba. Například vyzkoušejte olivy s chilli, česnekem. Jsou různé druhy náplní.

Chléb je vhodný jako příloha k italskému jídlu nebo k rajčatovému salátu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Olivový chléb z domácí pekárny

Zpět na recept