Okurky plněné krevetkami

Okurkové soudečky plněné krevetovým salátem.


3.86x
20 min

Postup přípravy

Krevety umeleme, přídáme nakrobno nakrájený pórek a vmícháme kečup a jogurt. Podle chuti osolíme, opepříme a uložíme do chladu naležet.

Okurky opláchneme a nakrájíme na 4 - 5 cm dlouhé kousky. Okraje ořízneme vroubkovým nožem a lžičkou vydlábneme část dužiny.

Každý kousek okurky naplníme krevetovým salátem, ozdobíme krevetkou, snítkou kopru a plátkem citronu (lemonky).

Okurky plněné krevetkami podáváme na listu salátu. Jako přílohu zvozíme pečivo (bílé nebo i celozrnné).
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Okurky plněné krevetkami

Zpět na recept