Okoun s česnekem na grilu

Recept na okouna připraveného na grilu.


3.45x
35 min

Ingredience

3-4 stroužkyčesnek
4 ksokoun

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
citron
mletý pepř

Postup přípravy

Menší okouny opláchneme, osušíme a vnitřek vytřeme pastou z pepře, česneku a soli. Povrch ryb osolíme.

Potom ryby napíchneme na rožeň, vložíme nad hodně rozehřátý gril. Okouny potřeme olejem a za otáčení rožně grilujeme dočervena. Během rožnění ryby potíráme olejem.

Okouny na česneku na grilu podáváme s chlebem nebo pečeným bramborem a zdobíme plátky citronu.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Okoun s česnekem na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena