Obyčejné fašírky podáváme horké se šťouchanými brambory a salátem k obědu i večeři. Fašírky jsou výborné i za studena s čerstvým domácím chlebem a sladkokyselými nakládanými domácími okurkami nebo se sezónní zeleninou. Fašírky můžeme brát i s sebou do práce či na výlet, případně dát dětem ke svačině do školy.
Na fašírky můžeme odkládat různé odřezky z vykostěného masa či jiné zbytky, které jinak nepoužijeme a potom je rozemeleme. Odřezky mám vždy po ruce v mrazáku. Samozřejmě můžeme koupit vhodné maso u řezníka a dát rozemlít před vámi nebo koupit už namleté maso v obchodech. Kořenění masa může být různé a velmi variabilní. Fašírky jsou jednoduché, nenáročné a rychle chutné jídlo, které můžeme podávat jako samostatný hlavní chod nebo k bramborové omáčce, špenátu či jiným zeleninovým omáčkám.
Autor:Libchen





Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena