Obrácený řízek

Řízek naruby. Recept je snadný na přípravu.


4.224x
15 min
2×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
250 gvepřové maso

podle chuti

sůl
mletý pepř

na obalení

vejce
strouhanka
mléko

podle potřeby

tuk na smažení

Postup přípravy

Na recept použijeme vepřovou krkovici, kýtu nebo panenku. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a teprve potom ve vejcích rozmíchaných s mlékem, solí a česnekem. Po obalení obrácené řízky ihned osmažíme ve vyšší vrstvě tuku z obou stran dozlatova. Hotový obrácený řízek položíme na papírový ubrousek, který nasaje přebytečný tuk. Obrácený řízek podáváme s bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Obrácený řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena