Obložená salámová mísa

Malá inspirace jak upravit salámy a uzeniny na slavnostní stůl. Salámy je třeba mít nakrájené na tenké plátky.


3.1147x
60 min

Postup přípravy

Uzený jazyk s uzenou rolkou povaříme v neosolené vodě doměkka. Pak je necháme vychladnout a nakrájíme na tenké plátky. Kolečka herkulese a vysočiny srovnáme a z jedné strany je nařízneme od středu k okraji. Z koleček svineme kornoutky, které klademe na talíř. Plátky hranaté šunky rozpůlíme a poté je ještě příčně rozpůlíme - aby vznikly dlouhé trojúhelníčky. Ty také svineme do kornoutku. Kolečka debrecínky rozpůlíme opět je svineme do kornoutku. Kornoutky salámu skládáme podle fantazie. Mísu nebo talíř s uzeninou necháme v lednici vychladit a můžeme podávat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Obložená salámová mísa

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena