Nepečený ovocný dort s želatinou

Výborný lehký ovocný dort s želatinou vhodný k jakékoli příležitosti, u kterého můžeme rozvinout svoji kreativitu.


4.159x
45 min
5×

Postup přípravy

Zakoupený korpus vybalíme z obalu a jeho okraj seřízneme tak, aby měl celý korpus rovnou plochu. Vložíme ho do kulaté pečící formy. Poté jej potřeme jakoukoli marmeládou, vrstvu asi 3 mm. Poté rozbalíme druhý korpus a přiložíme jej na první s potřenou marmeládou.

Poté si připravíme pudinkovou náplň. Můžeme použít jakoukoli příchuť. Připravujeme jej běžně podle návodu, ovšem dáme o něco méně mléka (např. místo 500 ml dáme 400 ml mléka). Po uvaření pudink nalijeme na korpusy a rozetřeme do rovnoměrné vrstvy asi tak 1 cm.
Nyní naskládáme ovoce. Zde můžeme využít vlastní představivosti a použít jakékoli ovoce.
Na závěr si připravíme želatinu. Připravíme ji běžně podle návodu. Želatinou zalijeme celý ovocný dort a vložíme nejlépe přes noc do lednice (ale postačí i 2 hodiny).

Nepečený ovocný dort s želatinou rozkrájíme na trojúhelníčky a podáváme při jakékoliv příležitosti.
user-icon

autor lenkrs


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nepečený ovocný dort s želatinou

Zpět na recept