Dobrý smažený sýr si dá občas jistě s chutí téměř každý. Jak na to, aby se vám i doma smažák povedl tak, jak ho podávají v restauraci? Základem bude nutně kvalitní sýr. Na smažák proto kupujeme sýr s obsahem tuku minimálně 40 % a více. Aby se sýr neroztekl po pár vteřinách na pánvi, dáme ho těsně před smažením na 10 minut do mrazáku, je to osvědčený trik a práce s obalováním i celou tepelnou úpravou bude jednodušší.
Zdravější smažení: Jak si na smažených pokrmech pochutnat bez výčitek?
Smažení patří mezi oblíbené způsoby přípravy pokrmů a možná si ani neuvědomujeme, jak velkou část našeho každodenního stravování tvoří právě smažené pokrmy.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena