Našlehaná pomazánka z vajec

Jemná pomazánka je na pečivo to nejlepší.


3.712x
25 min
2×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Zchladíme pod ledovou vodou, aby se nám vejce dobře loupala. Oloupaná vajíčka nastrouháme na jemném struhadle.

Pomazánkový krém vyšleháme s rozpuštěným máslem. Přidáme vejce, majonézu, jemnou hořčici a bohatě osolíme, opepříme a pro pikantnost dodáme chilli. Pomazánku z vajec pořádně našleháme, můžeme si pomoct i tyčovým mixérem.

Našlehanou pomazánku z vajec necháme před podáváním dobře vychladit. Pomazánku z vajec podáváme s tmavým pečivem a zdobíme snítkou čerstvé petrželky.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Našlehaná pomazánka z vajec

Zpět na recept