Náplň z řapíkatého celeru

Jednoduchá náplň, kterou můžeme použít na nadívání zeleniny.


5.04x
10 min

Postup přípravy

Řapíkatý celer a čerstvé bylinky opereme a důkladně osušíme.

Bylinky nasekáme najemno, celer příčně nakrájíme na plátky.

Ovčí sýr a lučinu společně smícháme. Vmícháme celer a sekané bylinky, olej a podle chuti sůl a pepř.

Náplň z řapíkatého celeru důkladně promícháme a necháme vychladit. Plníme jí čerstvá rajčata, grilované papriky, cukety či jinou zeleninu. Náplň z řapíkatého celeru však můžeme podávat i jako pomazánku na čerstvé pečivo.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Náplň z řapíkatého celeru

Zpět na recept